Dragen

Tijdens een draagconsult kom ik met mijn doeken, dragers en draagpop tot bij je thuis en leer ik je om je kindje veilig en ergonomisch te dragen. Want met de juiste knooptechniek of draagzak hoeft dragen helemaal niet zwaar te zijn en ben je zo vertrokken voor uren wandelplezier.
Hieronder vind je verschillende soorten draagconsulten. De voorziene tijd is slechts een indicatie en kan gewijzigd worden naargelang individuele behoeften. Indien geen van deze consulten aansluiten bij jouw specifieke vraag, kan je me gerust een mailtje sturen zodat we samen kunnen bekijken hoe ik jou van dienst kan zijn.
Het is fijn als je tijdens een consult je kindje bij je hebt zodat jullie al eens samen kunnen oefenen. Echter raad ik wel aan om tijdens het consult opvang te voorzien zodat we eerst rustig met een draagpop aan de slag kunnen en je de kneepjes van het vak al wat beheerst vooraleer je met je kindje gaat proberen.

Basis draagconsult – 1,5u
Wil je graag leren dragen en heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Dan kies je best voor het basisconsult. In ongeveer anderhalf uur leer ik je een basisknoop van A tot Z. We oefenen eerst samen op een draagpop en wanneer je de knoop helemaal beheerst kan je met je kindje gaan oefenen. Ik laat je bovendien kennismaken met verschillende soorten draagdoeken en geef uitleg over de theorie achter dragen.

Duo draagconsult – 2u
Wil je samen met je partner, vriend(in) of ander familielid leren dragen? Dat kan met het duoconsult. In twee uur help ik jullie beide dezelfde knoop (naar keuze) onder de knie te krijgen. Indien jullie nog geen ervaring hebben met dragen laat ik jullie ook uitgebreid kennismaken met de verschillende draagsystemen.

Kort draagconsult – 45m
Ben je al bekend met draagdoeken maar worstel je nog met die ene knoop? Of wil je graag een nieuwe variatie leren? Daar help ik je graag bij tijdens dit kort consult.

Newborn draagconsult – 1,5u
Verwacht je binnenkort een kindje of ben je net mama of papa geworden? Dan is een newborn consult iets voor jou. Ik leer je dragen met een heerlijk zachte rekbare doek van bamboe. Deze doek (t.w.v. €50) zit bij het consult inbegrepen, zodat je daarna meteen aan de slag kan met wat je geleerd hebt.

Newborn duo draagconsult – 2u
Een newborn consult voor twee personen. Bij het consult zit één rekbare doek t.w.v. €50 inbegrepen.