Over mij

Ik ben Jolien Deckers, 24 jaar en gepassioneerd door kinderen. Reeds op jonge leeftijd begon ik met babysitten, later deed ik vakantiewerk in verschillende kinderdagverblijven en uiteindelijk koos ik ervoor om in deze sector te gaan studeren. In 2013 startte ik met de opleiding ‘Pedagogie van het jonge kind’ aan de KdG. Vanuit een gemis in de opleiding ben ik op zoek gegaan naar andere, instinctievere opvoedingsvisies. Zo ben ik in de wereld van natuurlijk ouderschap terechtgekomen en toen was het zaadje geplant. In mijn laatste jaar volgde ik het Erasmus programma ‘Nature, Health and Democracy’ aan de VIA University College in Denemarken, waar ik alles leerde over natuureducatie, gezondheidspromotie en inclusie. Ondertussen schreef ik mijn bachelorproef over de relatie tussen dragen en gehechtheid om dragen meer op de kaart te zetten in het pedagogische landschap.

Na het afronden van mijn studies in 2016 kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken en startte ik als nanny in een gezin van twee kinderen (°2016 en °2012), waar ik een hoop hands-on ervaring opdeed. Een jaar later, in augustus 2017 besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan en ging ik als contextbegeleider bij Joba aan de slag.

Ondertussen school ik mij verder bij en volgde ik de basis- en gevorderde opleiding ‘draagconsulent’ bij Die Trageschule Nederland en behaalde ik het diploma ‘docent babymassage’ bij De Schoonheidsschool.

Vandaag wil ik mijn passie voor pedagogie, dragen en babymassage graag met jullie delen.

 

Buikdragen – Rugdragen – Heupdragen